INNER YOGA


Karma Yoga

 

"Whatever your worries are, whatever your sufferings are just do good deeds. Doing good deeds will change your life today and will bring you a good life in the future".

- Sri Sakthi Narayani Amma-

 

Karma Yoga is de Yoga van actie. Wij worden gedreven in onze acties door onze gedachtenpatronen, geloofsovertuigingen, verlangens en intenties. Het is belangrijk dat deze zuiver zijn. Liefdadigheid uit het oogpunt van ego is geen Karma Yoga. Je geeft vanuit je hart simpelweg omdat je dat kunt en wilt doen.

Met andere woorden; Karma Yoga is een onbaatzuchtige dienst tot de mensheid. Karma Yoga verbindt ons met anderen, het herinnert ons eraan dat we allemaal deel uitmaken van een groot geheel .

 

 

 

  

©2013 Inner Yoga Hoofddorp | Voorwaarden
!--BorderDivContents-->

 

 

Inner Yoga beoefent Karma Yoga door steun te verlenen aan het Yayasan Kasih Peduli Anak en het Jodie O’Shea Orphanage op Bali.

 

In Oktober ‘13 heb ik beide weeshuizen in Denspasar, Bali bezocht. Als yogadocente heb ik de kinderen daar belangeloos yogales gegeven.

De yogi’s van mijn yogalessen hier in NL hebben enorm veel donaties gegeven zodat ik 70kg aan kleding, toiletartikelen, speelgoed en heel belangrijk school materiaal heb kunnen verschepen naar Bali. Ter plaatse heb ik met de opbrengst van mijn lessen hen kunnen voorzien van o.a.: voedsel, fruit, olie, rijst etc.

 

Het woord “Yoga” komt uit het Sanskriet en betekent samenbrengen, verenigen en tot evenwicht brengen. Dat hoop ik samen met veel yogi’s en yogini’s en de kinderen te bereiken.

 

Voor uitgebreidere informatie over Yayasan Kasih Peduli Anak en het Jodie O’Shea Orphanage en een foto impressie van bezoek aldaar, verwijs ik graag naar de volgende pagina Orphanages Bali>.